ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρία με τον διακριτικό τίτλο «Εκδόσεις Γεωργαντάς» (ξεν. Georgadas Publications) ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2014.
Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρία μας στην παρούσα φάση είναι:

  • Συγγραφή – έκδοση – χονδρική πώληση εκπαιδευτικών βιβλίων
  • Λιανική πώληση σχολικών βοηθημάτων μέσω διαδικτύου
  • Πώληση ειδών χαρτοπωλείου μέσω διαδικτύου
  • Εκπαιδευτικές υπηρεσίες Γυμνασίου-Λυκείου-Επαλ-ΑΕΙ-ΤΕΙ στο Οικοδιδασκαλείο Ζωγράφου
  • Παροχή υπηρεσιών επιμόρφωσης-σεμιναρίων σε τρίτους (εταιρείες, συλλόγους, κλπ)
  • Ολοκληρωμένη κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων
  • Γενικό ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω σημάτων που διαχειριζόμαστε (www.neopas.gr)

 


Ιδρυτής της εταιρίας είναι ο εκπαιδευτικός Γιάννης Γεωργαντάς.

Ο Γ. Γεωργαντάς γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στην Λαμία Φθιώτιδας.

Σπούδασε Φυσική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με εξειδίκευση στη Φυσική Περιβάλλοντος-Μετεωρολογία. Έχει παρακολουθήσει δεκάδες επιστημονικά συνέδρια σχετικά με οικολογία και ενέργεια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι μεταπτυχιακές σπουδές του στη Διαχείριση Αποβλήτων. Στα πλαίσια της διπλωματικής του εργασίας υπήρξε μέλος της ερευνητικής ομάδας του εργαστηρίου ποιότητας εσωτερικού αέρα του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο τη μελέτη μετεωρολογικών συνθηκών, σωματιδιακής και χημικής ρύπανσης εντός των συρμών και στις αποβάθρες της «Αττικό Μετρό».

Από τον Ιούνιο του 2011 έως τον Οκτώβριο του 2012 είχε την επιστημονική επιμέλεια της σελίδας «καιρός της εβδομάδας» στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», ενώ από τον Φεβρουάριο του 2013 έως τον Νοέμβριο του 2014 ασκούσε καθήκοντα εκτελεστικού Αντιπροέδρου στην Α.Ε. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Δήμου Αθηναίων. Τον Οκτώβρη του 2014 ίδρυσε την εταιρεία «Εκδόσεις Γεωργαντάς» με αντικείμενο την συγγραφή-έκδοση-πώληση εκπαιδευτικών βιβλίων, την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ο ίδιος έχει διδάξει για πολλά χρόνια σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και κατ᾽οίκον, είναι συγγραφέας των βιβλίων «Άλγεβρα Ά Λυκείου, αναλυτικές λύσεις των ασκήσεων της Τράπεζας Θεμάτων», «Μαθηματικά Ά Γυμνασίου», συνεργάτης της εκπαιδευτικής ιστοσελίδας www.sofikoukouvagia.gr, ενώ πλέον διδάσκει στο Οικοδιδασκαλείο Θετικών Επιστημών που έχει δημιουργήσει στην περιοχή του Ζωγράφου.

Στα διδακτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται: Μαθηματικά, Φυσική & Χημεία όλων των τάξεων Γυμνασίου-Λυκείου-Επαλ, Ναυσιπλοϊα 2 & Ευστάθεια-Μεταφορά Φορτίων ειδικότητας πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού Επαλ, Στοιχεία Μηχανών & Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού τομέα Μηχανολογίας Επαλ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *